Tukaj si:

Hiša (42)

Istra, okolica Buja, okolica Oprtlja Prodamo kamnito istrsko vrstno hišo s čudovitim pogledom na Motovun in prelepo istrsko pokrajino. Površina hiše je 170 m2. Hiša se razprostira na pritličju, nadstropju in mansardi. V pritličju se nahaja nekdanja gostilna, ki je danes glede na želje novega lastnika na več načinov uporabe, shramba in sanitarije. Notranje stopnice vodijo v 1. nadstropje, kjer je dnevna soba, kuhinja z jedilnico in kopalnica. Iz kuhinje in jedilnice je dostop do zadnje strani hiše, kjer je prostorna terasa idealna za uživanje in druženje. V mansardi sta 2 spalnici. Hiša ponuja čudovit odprt pogled na Motovun in prelepe in zelene istrske griče. Hiša je ogrevana s pečjo na drva in klimo. Hiša je bila pred kratkim praktično v celoti prenovljena (fasada, streha, tlaki, pohištvo, nove inštalacije...). Pri prenovi je bila posebna pozornost namenjena ohranjanju tradicionalnega istrskega stila gradnje. Na sprednji strani hiše je prostor, ki se lahko uporablja za parkirišče in vrt. Hiša se nahaja v majhnem in mirnem istrskem mestu, 15 km od Buja, 3 km od Oprtlja, 4 km od Motovuna in 18 km od morja. V bližini hiše se nahajajo številne znane kleti, kmečki turizmi, gostilne, promenade, kolesarske steze in še mnogo drugih zanimivih objektov. Glede na to, da gre za kamnito hišo z veliko potenciala, je idealna za vse ljubitelje tradicionalnih istrskih kamnitih hiš in za vse ljudi, ki si želijo miru in uživanja v čudovitem pogledu na istrsko pokrajino.
Istra, okolica Umaga Prodaja se samostojna hiša z bazenom v okolici Umaga. Hiša se razteza skozi pritličje in nadstropje. Površina hiše je 143 m2. V pritličju je dnevna soba z jedilnico, kuhinja, 2 spalnici, 2 kopalnici in hodnik. Notranje stopnice vodijo v prvo nadstropje, kjer sta še 2 spalnici in kopalnica. Hiša je opremljena in se kot taka tudi prodaja. Hiša je ogrevana s pečjo na drva, norveškimi radiatorji in klimo. Hiša ima video nadzor in alarm. Površina ograjenega in urejenega vrta je 533 m2. Ob hiši je zunanja terasa idealna za uživanje na prostem, letna kuhinja in manjši bazen s prostorom za sončenje. Hiša ima zunanjo shrambo, primerno za shranjevanje orodja in raznih drugih stvari. V sklopu vrta je prostora za več parkirnih mest. Hiša se nahaja v majhnem mestu 3,5 km od lepih plaž in 5,5 km od Umaga. V bližini hiše se nahajajo promenade, kolesarske steze, restavracije, kmečki turizmi, vinotoči, trgovine in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za samostojno hišo na zanimivi lokaciji, je hiša idealna za počitniške in turistične namene, pa tudi za družinsko življenje.
Istra, Bujščina, Oprtalj Prodamo prostorno hišo za obnovo v centru Oprtlja. Hiša se razteza skozi pritličje, 1. nadstropje in 2. nadstropje. Površina hiše je 291 m2. Tlorisna površina hiše je 97 m2. V pritličju je prostor, ki ga je mogoče uporabiti in preurediti kot shrambo, prostor za druženje ipd. Bivalni prostor je v 1. in 2. nadstropju. Hiša zahteva popolno adaptacijo. Hiša nudi čudovit odprt pogled na naravo in zelenje. Do hiše je priklopljena voda, v ponudbi je tudi priklop elektrike. Ob hiši je parkirišče. Čez cesto se nahaja prostorno kmetijsko zemljišče velikosti 2468 m2, ki novemu lastniku ponuja številne možnosti. Hiša se nahaja v samem centru očarljivega istrskega mesta Oprtlja. Hiša je od Motovuna oddaljena 12 km, od Buj pa 17 km. Plaže so oddaljene 20 km. V bližini hiše se nahajajo restavracije, kavarne, trgovine, kleti, kmečki turizem, sprehajališča, kolesarske poti in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za hišo s potencialom, je hiša idealna za vsakega investitorja z dobro idejo o prenovi hiše, ki bi se lahko uporabljala kot počitniška in turistična hiša.
Istra, okolica Novigrada, okolica Brtonigle Prodaja se dvojček kamnita istrska hiša z dvoriščem v okolici Novigrada. Dvojček se razteza skozi pritličje, nadstropje in mansardo. Površina hiše je 150 m2. Trenutno sta v pritličju hiše menza in garaža, v nadstropju pa je bivalni del. Stanovanje v prvem nadstropju obsega dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, 2 spalnici, kopalnico in hodnik. Iz prvega nadstropja je dostop do podstrešnih prostorov, ki se lahko uporabljajo na različne načine, odvisno od želja novega lastnika. Iz prvega nadstropja hiše je pogled na naravo in morje. Hiša zahteva popolno adaptacijo. Hiša ima dimnik. Hiša se nahaja na parceli velikosti 694 m2. Dvorišče je ograjeno in ozelenjeno. Obstaja možnost izgradnje bazena. Trenutno je na vrtu manjši dodatni kamniti samostojni objekt. Glede na velikost vrta obstaja možnost ureditve parkirnega mesta. Hiša se nahaja v majhnem in mirnem istrskem mestu, le nekaj minut vožnje od Novigrada in Brtonigle. Plaže so oddaljene 4,5 km. V bližini hiše se nahajajo restavracije, kleti, kmečki turizem, promenade, kolesarske steze in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za tradicionalno istrsko kamnito hišo, ki ponuja veliko potenciala, bi bila hiša z nekaj vložkov v adaptacijo idealna za počitniške in turistične namene, pa tudi za mirno družinsko življenje na zanimivi lokaciji.
Istra, Motovun Prodamo samostojno hišo v Motovunu s čudovitim razgledom. Hiša se razteza skozi pritličje, nadstropje in mansardo. Površina hiše je 153 m2. V pritličju je dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica in hodnik. Stopnice vodijo v 1. nadstropje, kjer sta 2 prostorni spalnici, WC in hodnik. V mansardi je prostor, ki ga je možno večnamensko urediti, odvisno od želja novega lastnika. Glede na višino mansarde se lahko ta prostor preuredi celo v dodatno spalnico. Hiša ponuja lep in odprt pogled na istrsko pokrajino in griče. Hiša se ogreva na centralno kurjavo na olje, hiša ima tudi dimnik. Hiša zahteva nekaj adaptacije. Pred vhodom v hišo je prostor idealen za uživanje na prostem. Čez hišo je vrt za uporabo. Ob vrtu je tudi parkirni prostor. Hiša se nahaja v očarljivem istrskem mestu Motovun. V bližini hiše se nahajajo številne restavracije, kmečki turizmi, vinotoči, trgovina, kavarna, šola, vrtec, sprehajališča, kolesarske poti in razni drugi objekti. Plaže so oddaljene 20 km. Glede na to, da gre za samostojno hišo s potencialom, je hiša idealna za ljubitelje šarmantnih istrskih mest, kot je Motovun, z nekaj adaptacije pa bi bila hiša idealna za celoletno bivanje, dopust, pa tudi za turistične namene.
Istra, okolica Buja, okolica Grožnjana Prodamo samostojno hišo na mirni lokaciji v okolici Buja. Hiša se razteza skozi pritličje in prvo nadstropje, površina hiše pa je 399,4 m2. V pritličju je dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica in hodnik. Stopnice vodijo v prvo nadstropje, kjer je hodnik, wc, 3 spalnice in balkon. Ena spalnica ima izhod na balkon s pogledom na čudovito istrsko pokrajino. Ob bivalnem delu se nahaja lepo urejena konoba s kaminom. Konoba je povezana s stanovanjskim delom hiše, ima pa tudi ločen vhod z dvorišča. Nad konobo je še en večji prostor, ki ga je možno večnamensko urediti. Praktično se iz hiše lahko ustvarita 2 ločeni stanovanjski enoti. Hiša je ogrevana s centralno kurjavo, pečjo na drva in klimo. Hiša se nahaja na lepo urejenem in ograjenem zemljišču velikosti 387 m2. Pred vhodom v hišo je pokrita terasa idealna za uživanje na prostem. Ob terasi je večji dodatni prostor, ki se lahko uporablja kot shramba ali garaža. Na vrtu obstaja možnost izgradnje bazena. V sklopu vrta je tudi parkirni prostor. Hiša se nahaja v majhnem in mirnem istrskem mestu. Hiša je od Grožnjana oddaljena 7 km, od Buja pa 11 km. Plaže so oddaljene 15 km. V bližini hiše se nahajajo številne znane restavracije, kmečki turizmi, vinoteke, sprehajališča, kolesarske steze, promenade in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za samostojno hišo z veliko potenciala na mirni lokaciji, je hiša idealna za počitniške in turistične namene, pa tudi za mirno družinsko življenje.
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.