Nalazite se ovdje:

Kuća (42)

Istra, Buje okolica, Oprtalj okolica Prodaje se kamena istarska kuća u nizu sa predivnim pogledom na Motovun i lijepi istarski krajolik. Površina kuće iznosi 170 m2. Kuća se proteže na prizemlje, 1.kat i potkrovlje. U prizemlju se nalazi nekadašnja konoba, koja se danas može iskoristiti na više načina, ovisno o želji novog vlasnika, spremište i wc. Unutarnjim stepenicama se dolazi do 1.kata gdje se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom i kupaonica. Iz kuhinje i blagovaonice se izlazi na stražnju stranu kuće gdje se nalazi prostrana terasa idealna za uživanje i druženje. U potkrovlju se nalaze 2 spavaće sobe. Sa kuće se pruža predivan otvoreni pogled na Motovun te lijepe i zelene istarske brežuljke. Kuća se grije putem peći na drva i klima uređaja. Kuća je nedavno praktički kompletno renovirana (fasada, krov, podovi, namještaj, nove instalacije..). Kod renovacije pridodala se posebna pažnja zadržavanju tradicionalnog istarskog stila gradnje. Sa prednje strane kuće se nalazi prostor koji se može iskoristiti za parking i vrt. Kuća se nalazi u malom i mirnom istarskom mjestu, udaljenom 15 km od Buja, 3 km od Oprtlja, 4 km od Motovuna te 18 km od mora. U blizini kuće se nalaze brojne poznate vinarije, agroturizmi, konobe, šetnice, biciklističke staze i brojni drugi zanimljivi sadržaji. S obzirom da se radi se o kamenoj kući sa puno potencijala, ona je idealna za sve ljubitelje tradicionalnih istarskih kamenih kuća te za sve ljude željne mira i uživanja u lijepom pogledu na istarski krajolik.
Istra, Umag okolica Prodaje se samostojeća kuća sa bazenom u okolici Umaga. Kuća se proteže kroz prizemlje i kat. Površina kuće iznosi 143 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinja, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i hodnik. Unutarnjim stepenicama se dolazi do kata gdje se nalaze još 2 spavaće sobe i kupaonica. Kuća je namještena te se kao takva i prodaje. Kuća se grije putem peći na drva, norveških radijatora i klima uređaja. Kuća ima i sustav video nadzora i alarm. Površina ograđene i uređene okućnice iznosi 533 m2. Pored kuće se nalazi vanjska terasa idealna za uživanje na otvorenome, ljetna kuhinja te manji bazen sa sunčalištem. Kuća ima vanjsko spremište, prikladno za ostavljanje alata i raznih drugih stvari. U sklopu okućnice postoji prostor za nekoliko parkirnih mjesta. Kuća se nalazi u malom mjestu udaljenom 3.5 km od lijepih plaža i 5.5 km od Umaga. U blizini kuće se nalaze šetnice, biciklističke staze, restorani, agroturizmi, vinarije, trgovina i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o samostojećoj kući na zanimljivoj lokaciji, kuća je idealna za odmor i turističke svrhe, ali i za obiteljski život.
Istra, Buje okolica, Oprtalj Prodaje se prostrana kuća za adaptaciju u centru Oprtlja. Kuća se proteže kroz prizemlje, 1.kat i 2.kat. Površina kuće iznosi 291 m2. Tlocrtna površina kuće iznosi 97 m2. U prizemlju se nalazi prostor koji se može iskoristiti i preurediti kao spremište, prostor za druženje i sl. Stambeni prostor se nalazi na 1.katu i 2.katu. Kuća zahtijeva kompletnu adaptaciju. Sa kuće se pruža lijepi otvoreni pogled na prirodu i zelenilo. Na kući je sprovedena voda, a postoji ponuda za priključenje struje. Pored kuće se nalazi prostor za parking. Preko puta ceste nalazi se prostrano poljoprivredno zemljište površine 2468 m2, koje novom vlasniku pruža brojne mogućnosti. Kuća se nalazi u samom centru šarmantnog istarskog mjesta Oprtlja. Kuća je od Motovuna udaljena 12 km, a od Buja 17 km. Plaže su udaljene 20 km. U blizini kuće nalaze se restorani, kafići, trgovina, vinarije, agroturizmi, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o kući sa potencijalom, kuća je idealna za svakog investitora sa dobrom idejom o renovaciji kuće koja se može koristiti kao kuća za odmor i turizam.
Istra, Novigrad okolica, Brtonigla okolica Prodaje se dvojna kamena istarska kuća sa dvorištem u okolici Novigrada. Dvojna kuća se proteže kroz prizemlje, kat i potkrovlje. Površina kuće iznosi 150 m2. Trenutno se u prizemlju kuće nalaze kantina i garaža, a na katu se nalazi stambeni dio. Stan na katu se sastoji od dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje, 2 spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Sa kata se dolazi do tavanskog prostora koji se može iskoristiti za razne načine, ovisno o želji novog vlasnika. Sa kata kuće pruža se pogled na prirodu i more. Kuća zahtijeva kompletnu adaptaciju. Kuća ima dimnjak. Kuća se nalazi na parceli površine 694 m2. Okućnica je ograđena i ispunjena zelenilom. Postoji mogućnost izgradnje bazena. U sklopu okućnice se trenutno nalazi i mali dodatni kameni samostojeći objekt. S obzirom na veličinu okućnice, postoji mogućnost uređenja prostora za parking. Kuća se nalazi u malom i mirnom istarskom mjestu udaljenom svega nekoliko minuta vožnje od Novigrada i od Brtonigle. Plaže su udaljene 4.5 km. U blizini kuće se nalaze restorani, vinarije, agroturizmi, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o tradicionalnoj istarskoj kamenoj kući koja pruža puno potencijala, kuća bi uz određeno investiranje u adaptaciju, bila idealna za odmor i turističke svrhe, ali i za miran obiteljski život na zanimljivoj lokaciji.
Istra, Motovun Prodaje se samostojeća kuća u Motovunu sa lijepim pogledom. Kuća se proteže kroz prizemlje, 1.kat i potkrovlje. Površina kuće iznosi 153 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom, kupaonica i hodnik. Stepenicama se dolazi na 1.kat gdje se nalaze 2 prostrane spavaće sobe, wc i hodnik. U potkrovlju se nalazi prostor koji se može višenamjenski urediti, ovisno o želji novog vlasnika. S obzirom na visinu potkrovlja, taj se prostor može čak i preurediti u dodatnu spavaću sobu. Sa kuće se pruža lijepi i otvoreni pogled na istarski krajolik i brežuljke. Kuća se grije putem centralnog grijanja na lož ulje, a kuća ima i dimnjak. Kuća zahtjeva određenu adaptaciju. Ispred ulaza u kuću se nalazi prostor idealan za uživanje na otvorenome. Preko puta kuće nalazi se vrt na korištenje. Pored vrta se nalazi i prostor za parking. Kuća se nalazi u šarmantnom istarskom gradiću Motovunu. U blizini kuće se nalaze brojni restorani, agroturizmi, vinarije, trgovina, kafić, škola, vrtić, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. Plaže su udaljene 20 km. S obzirom da se radi o samostojećoj kući sa potencijalom, kuća je idealna za ljubitelje šarmantnih istarskih gradića poput Motovuna, a uz određenu adaptaciju kuća bi bila idealna za cjelogodišnje stanovanje, odmor, ali i za turističke svrhe.
Istra, Buje okolica, Grožnjan okolica Prodaje se samostojeća kuća na mirnoj lokaciji u okolici Buja. Kuća se proteže kroz prizemlje i kat, a površina kuće iznosi 399.4 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa blagovaonicom, kupaonica i hodnik. Stepenicama se dolazi do kata gdje se nalazi hodnik, wc, 3 spavaće sobe i balkon. Jedna spavaća soba ima izlaz na balkon sa kojeg se pruža pogled na lijepi istarski krajolik. Pored stambenog dijela, nalazi se lijepo uređena konoba s kaminom. Konoba je povezana sa stambenim dijelom kuće, ali ima i zaseban ulaz sa dvorišta. Iznad konobe se nalazi još jedan veliki prostor koji se može višenamjenski urediti. Praktički se od kuće mogu stvoriti 2 zasebne stambene jedinice. Kuća se grije putem centralnog grijanja, peći na drva i klima uređaja. Kuća se nalazi na lijepo uređenoj i ograđenoj parceli površine 387 m2. Ispred ulaza u kuću nalazi se natkrivena terasa idealna za uživanje na otvorenome. Pored terase nalazi se veći dodatni prostor koji može poslužiti kao spremište ili garaža. U okućnici postoji mogućnost izgradnje bazena. U sklopu okućnice nalazi se i prostor za parking. Kuća se nalazi u malom i mirnom istarskom mjestu. Kuća je od Grožnjana udaljena 7 km, a od Buja 11 km. Plaže su udaljene 15 km. U blizini kuće nalaze se brojni poznati restorani, agroturizmi, vinarije, šetnice, biciklističke staze, šetnice i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o samostojećoj kući sa puno potencijala na mirnoj lokaciji, kuća je idealna za odmor i turističke svrhe, ali i za miran obiteljski život.
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.