Tukaj si:

Poslovni prostor (2)

Istra, Brtonigla Prodamo poslovni prostor v pritličju v Brtonigli. Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe, površina poslovnega prostora pa je 33,13 m2. Poslovni prostor ima 3 sobe, ki se lahko uredijo po željah novega lastnika. V sam prostor sta 2 različna vhoda. Prostor potrebuje praktično popolno adaptacijo. Prostor je idealen za razna manjša podjetja, storitvene dejavnosti, trgovine ali poslovne prostore. Ob poslovnem prostoru je za uporabo javno parkirišče. Poslovni prostor se nahaja v samem centru očarljivega istrskega mesta Brtonigla. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, restavracije, kavarne, vinotoči, banka, pošta, šola, vrtec in razni drugi objekti. Čudovite plaže so le nekaj minut vožnje stran. Glede na lokacijo in različne možnosti, ki jih prostor ponuja, je idealen poslovni prostor za investicijo v razvoj lastnega posla.
Istra, Novigrad Prodamo prostoren poslovni prostor v Novigradu. Poslovni prostor se nahaja v pritličju manjše stavbe s 4 ločenimi enotami. Površina pisarniškega prostora je 95,18 m2. Poslovni prostor je sestavljen iz ene večje sobe z oknom, ene manjše sobe in wc-ja. Poslovni prostor je ogrevan s klimatsko napravo. Poslovni prostor je možno uporabiti in urediti večnamensko, lahko se uporablja kot pisarna, trgovina, razne storitvene dejavnosti, lahko pa tudi kot skladišče. Ob vhodu v prostor, na dvorišču objekta, je za uporabo parkirišče. Cesta do poslovnega prostora je asfaltirana, možen je tudi kamionski dostop. Poslovni prostor je 1,5 km od centra Novigrada in 1 km od morja. V bližini poslovnega prostora je cesta, sprehajalne poti, kolesarske steze, trgovine, restavracije, kavarne, park in razni drugi objekti. Avtocesta je oddaljena 5 km. Glede na to, da gre za prostoren poslovni prostor na zanimivi lokaciji, je ta poslovni prostor lahko idealna naložba v razvoj lastnega podjetja.
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.