Tukaj si:

Zemljišče (33)

Istra, okolica Umaga Prodamo kmetijsko zemljišče na mirni lokaciji v bližini Umaga. Zemljišče meri 1586 m2. Zemljišče je urejeno, na samem zemljišču pa je posajenih več oljk in sadnih dreves. Zemljišče ponuja tudi pogled na morje. Do zemljišča je urejen dovoz. Glede na to, da je zemljišče razdeljeno na 2 parceli enake površine, obstaja možnost nakupa ene parcele, katere površina je 793 m2. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji le 6 km od Umaga in morja. V bližini zemljišča je gozd, sprehajališča, trgovine, restavracije, kavarne in razna druga vsebina. Glede na to, da gre za kmetijsko zemljišče na mirni lokaciji, je zemljišče idealno za investicijo v razvoj različnih kmetijskih dejavnosti.
Istra, okolica Novigrada Prodamo zazidljivo zemljišče na atraktivni lokaciji, le 400 m od morja. Zemljišče je veliko 1444 m2. Namembnost zemljišča je stanovanjska in je zemljišče primerno za gradnjo počitniške hiše. Zemljišče je razmeroma ravno in ne zahteva kompleksnih del pred začetkom gradnje. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja tik ob prvi hiši, ki se nahaja tako rekoč ob samem zemljišču. Do zemljišča vodi urejena dovozna cesta. Zemljišče se nahaja na iskani lokaciji, v manjšem mestu le 400 m od morja. Novigrad je le nekaj minut vožnje stran. V bližini zemljišča se nahajajo promenade, kolesarske steze, restavracije, kavarne, trgovine in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za zemljišče, ki se nahaja v bližini plaže, je parcela idealna za naložbo v gradnjo počitniške hiše, turizem, pa tudi za družinsko življenje.
Istra, okolica Poreča Prodamo zazidljivo zemljišče za investicijo. Zemljišče je veliko 1175 m2. Namembnost zemljišča je stanovanjska. Možna je izgradnja največ 4 ločenih stanovanjskih enot. Višje etaže bi ponujale pogled na morje. Zemljišče je precej ravno. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja praktično tik ob samem zemljišču. Do zemljišča vodi urejena in asfaltirana dovozna cesta. Prikazana cena je cena z DDV. Apartma se nahaja v širšem centru manjšega mesta, ki se nahaja nedaleč od Poreča in Novigrada. Lepe in urejene plaže so oddaljene 2,5 km. Središče Poreča je oddaljeno le nekaj minut vožnje. V neposredni bližini stanovanja se nahajajo šola, vrtec, park, igrišče, trgovina, restavracije, kavarne, banka, pošta in razni drugi objekti potrebni za življenje. Glede na zanimivo lokacijo in možnosti gradnje zemljišče predstavlja idealno priložnost za investicijo v gradnjo hiše ali manjšega stanovanjskega objekta.
Istra, Umag Prodamo prostorno gradbeno zemljišče za investicijo v Umagu. Površina zemljišča je 6110 m2. Zemljišče se nahaja v industrijski coni. Namembnost zemljišča je gospodarska, proizvodna in poslovna. Zemljišče je precej ravno. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja ob cesti, tik ob samem zemljišču. Do zemljišča vodi urejena in asfaltirana dovozna cesta. Prikazana cena je cena z DDV. Zemljišče je od centra Umaga in morja oddaljeno 2 km. V bližini zemljišča je glavna cesta, trgovine, restavracije, kavarne in razna druga vsebina. Glede na to, da gre za veliko zemljišče v industrijski coni, zemljišče predstavlja idealno priložnost za investicijo v razvoj poslovanja.
Istra, Umag Prodamo zazidljivo zemljišče s projektom za gradnjo objekta v Umagu. Površina zemljišča je 715 m2. Zemljišče je precej ravno. Do zemljišča vodi urejena dovozna cesta. Zemljišče se nahaja na mirni lokaciji, na robu gradbenega območja. Skupaj z zemljiščem je naprodaj tudi projekt za gradnjo objekta. Objekt bi obsegal pritličje, 1. nadstropje in 2. nadstropje ter imel 6 stanovanj. Iz nadstropij bi bil pogled na morje. Po samem projektu bi načrtovani objekt zaznamovala sodobna arhitektura. Pridobivanje gradbenega dovoljenja je v teku. Prikazana cena je cena z DDV. Zemljišče se nahaja na iskani lokaciji, le 900 m od morja in 1,5 km od centra Umaga. V bližini zemljišča se nahajajo kolesarske steze, sprehajališča, restavracije, kavarne, igrišče, park, trgovina in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za zemljišče s projektom na atraktivni lokaciji, predstavlja ta parcela idealno priložnost za investicijo v gradnjo modernega stanovanjskega objekta.
Istra, Umag Prodamo zazidljivo zemljišče s projektom za gradnjo vile v Umagu. Površina zemljišča je 480 m2. Zemljišče je precej ravno. Do zemljišča vodi urejena in asfaltirana dovozna cesta. Skupaj z zemljiščem je naprodaj tudi projekt za gradnjo vile. Vila se razprostira v 3 etažah (pritličje, 1. nadstropje in 2. nadstropje). V pritličju je dnevna soba s kuhinjo in jedilnico ter terasa z izhodom na vrt z bazenom in sončno teraso. V 1. nadstropju so 3 spalnice, 2 kopalnici, balkon in tehnični prostor. V 2. nadstropju sta 2 spalnici, vsaka s svojo kopalnico in velika terasa s pogledom na morje. Po samem projektu bi načrtovano vilo zaznamovala moderna arhitektura. Pridobivanje gradbenega dovoljenja je v teku. Prikazana cena je cena z DDV. Zemljišče se nahaja na iskani lokaciji, le 900 m od morja in 1,5 km od centra Umaga. V bližini zemljišča se nahajajo kolesarske steze, sprehajališča, restavracije, kavarne, igrišče, park, trgovina in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za zemljišče s projektom na atraktivni lokaciji, predstavlja ta parcela idealno priložnost za investicijo v gradnjo počitniške vile.
Istra, okolica Buja, okolica Oprtlja Prodamo prostorno gradbeno zemljišče nedaleč od Buja. Površina gradbenega zemljišča je 3836 m2. Celotno zemljišče je v gradbenem območju. Namembnost zemljišča je stanovanjska. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližini, tik ob prvi hiši, cca 50 metrov stran. Zemljišče nudi odprt pogled na zelene griče. Do zemljišča vodi markirana in asfaltirana dovozna cesta. Zemljišče se nahaja v majhnem istrskem mestu 7 km od Oprtlja, 8 km od Motovuna in 15 km od Buja. Plaže so oddaljene 20 km. V bližini zemljišča se nahajajo številni znani gostinski lokali, kmečki turizmi, vinotoči, trgovine, kolesarske steze, promenade in številni drugi objekti. Glede na lokacijo in površino je zemljišče idealno za investicijo v gradnjo hiše za počitek in turistični najem ter tudi za gradnjo hiše za mirno družinsko življenje na lepi lokaciji.
Istra, okolica Buja, okolica Oprtlja Prodamo zazidljivo zemljišče z odprtim razgledom nedaleč od Buja. Površina gradbenega zemljišča je 2885 m2. Celotno zemljišče je v gradbenem območju. Namembnost zemljišča je stanovanjska. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližini, tik ob prvi hiši, cca 50 metrov stran. Zemljišče nudi odprt pogled na zelene griče. Do zemljišča vodi markirana in asfaltirana dovozna cesta. Zemljišče se nahaja v majhnem istrskem mestu, 7 km od Oprtlja, 8 km od Motovuna in 15 km od Buja. Plaže so oddaljene 20 km. V bližini zemljišča se nahajajo številni znani gostinski lokali, kmečki turizmi, vinotoči, trgovine, kolesarske steze, promenade in številni drugi objekti. Glede na lokacijo in površino je zemljišče idealno za investicijo v gradnjo hiše za počitek in turistični najem ter tudi za gradnjo hiše za mirno družinsko življenje na lepi lokaciji.
Istra, okolica Umaga Prodamo zazidljivo zemljišče na atraktivni lokaciji 600 m od morja v okolici Umaga. Zemljišče je veliko 1225 m2. Zemljišče se v celoti nahaja v gradbenem območju, namembnost zemljišča pa je stanovanjska. Zemljišče je lepe pravilne oblike. Konfiguracija zemljišča je odlična, glede na to, da je zemljišče precej ravno in ne zahteva kompleksnih del pred začetkom gradnje. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja praktično tik ob samem zemljišču. Do zemljišča vodi asfaltna cesta. Zemljišče se nahaja na zelo iskani lokaciji, le 600 m od lepih in urejenih plaž. Središče Umaga je oddaljeno le nekaj minut vožnje. V bližini zemljišča so restavracije, kavarne, promenade, kolesarske steze, park in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za gradbeno parcelo na atraktivni lokaciji v bližini morja, je parcela idealna za gradnjo počitniške hiše ali za gradnjo hiše za mirno družinsko življenje v bližini Umaga.
Istra, Novigrad Prodamo gradbeno zemljišče s pogledom na morje v Novigradu. Površina zemljišča je 760 m2. Zemljišče je lepe pravokotne oblike. Teren je ravninski. Zemljišče je namenjeno stanovanjski rabi, za zemljišče pa obstaja idejni projekt za gradnjo moderne vile z bazenom. Zemljišče ponuja pogled na morje in center Novigrada. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja praktično tik ob samem zemljišču. Do zemljišča je dostopna pot. Zemljišče se nahaja na atraktivni lokaciji le 800m od centra Novigrada ter lepih in urejenih plaž. V bližini zemljišča se nahajajo tudi promenade, kolesarske steze, park, trgovine, kavarne, restavracije, šola, vrtec, športna dvorana, igrišče in razni drugi objekti. Glede na to, da gre za zemljišče z velikim potencialom na atraktivni lokaciji, je zemljišče idealno za gradnjo počitniške hiše ali hiše za celoletno bivanje.
Istra, okolica Buja, okolica Grožnjana Prodamo zazidljivo zemljišče, idealno za investicijo v okolici Buja. Zemljišče je v celoti zazidljivo, površina zemljišča pa je 1186 m2. Zemljišče je lepe pravilne oblike, namembnost zemljišča je stanovanjska. Teren je razmeroma raven, z zelo blagim naklonom. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja ob samem zemljišču. Asfaltirana cesta je le 50 m od zemljišča. Zemljišče se nahaja v majhnem in mirnem kraju 7 km od Grožnjana in 11 km od Buja. Plaže so oddaljene 20 km. V bližini zemljišča se nahajajo gostinski lokali, kmečki turizem, vinotoči, promenade, kolesarske steze in razni drugi objekti. Glede na mirno lokacijo in bližino različnih vsebin je zemljišče idealno za naložbo v turizem in gradnjo počitniške hiše, pa tudi za družinsko življenje.
Istra, okolica Buja, okolica Grožnjana Prodamo potencialno zazidljivo zemljišče v okolici Buja. Zemljišče je v celoti zazidljivo, površina zemljišča pa je 1000 m2. Zemljišče je lepe pravilne oblike, namembnost zemljišča je stanovanjska. Teren je razmeroma raven, z zelo blagim naklonom. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja ob samem zemljišču. Asfaltirana cesta je le 50 m od zemljišča. Zemljišče se nahaja v majhnem in mirnem kraju 7 km od Grožnjana in 11 km od Buja. Plaže so oddaljene 20 km. V bližini zemljišča se nahajajo gostinski lokali, kmečki turizem, vinotoči, promenade, kolesarske steze in razni drugi objekti. Glede na mirno lokacijo in bližino različnih vsebin je zemljišče idealno za naložbo v turizem in gradnjo počitniške hiše, pa tudi za družinsko življenje.
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.