Nalazite se ovdje:

Zemljište (32)

Istra, Umag okolica Prodaje se poljoprivredno zemljište na mirnoj lokaciji u okolici Umaga. Površina zemljišta iznosi 1586 m2. Zemljište je uređeno, a na samom zemljištu se nalazi nekoliko posađenih maslina i voćki. Sa zemljišta se pruža i pogled na more. Do zemljišta postoji uređeni pristupni put. S obzirom da je zemljište parcelirano na 2 parcele iste površine, postoji mogućnost otkupa jedne parcele, čija površina iznosi 793 m2. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji udaljenoj svega 6 km od Umaga i od mora. U blizini zemljišta se nalazi šuma, šetnice, trgovina, restorani, kafići i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o poljoprivrednom zemljištu na mirnoj lokaciji, zemljište je idealno za investiciju u razvoj raznih poljoprivrednih djelatnosti.
Istra, Novigrad okolica Prodaje se građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji, udaljenoj svega 400 m od mora. Površina zemljišta iznosi 1444 m2. Namjena zemljišta je stambena te je zemljište pogodno za izgradnju kuće za odmor. Zemljište je relativno ravno i ne zahtijeva složene radove prije samog početka gradnje. Sva potrebna infrastruktura se nalazi odmah do prve kuće koja se nalazi praktički do samog zemljišta. Do zemljišta vodi uređeni pristupni put. Zemljište se nalazi na traženoj lokaciji, u malom mjestu udaljenom svega 400 m od mora. Novigrada je udaljen svega nekoliko minuta vožnje. U blizini zemljišta se nalaze šetnice, biciklističke staze, restorani, kafići, trgovina i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o zemljištu koje se nalazi na pješačkoj udaljenosti od plaže, zemljište je idealno za investiciju u izgradnju kuće za odmor, turizam, ali i za obiteljski život.
Istra, Poreč okolica Prodaje se građevinsko zemljište za investiciju. Površina zemljišta iznosi 1175 m2. Namjena zemljišta je stambena. Postoji mogućnost izgradnje maksimalno 4 zasebne stambene jedinice. Sa viših katova pružao bi se pogled na more. Zemljište je prilično ravno. Sva potrebna infrastruktura se nalazi praktički odmah do samog zemljišta. Do zemljišta vodi uređeni i asfaltirani pristupni put. Iskazana cijena je cijena sa PDV-om. Stan se nalazi u širem centru manjeg mjesta smještenog nedaleko od Poreča i Novigrada. Lijepe i uređene plaže su udaljene 2.5 km. Centar Poreča je udaljen svega nekoliko minuta vožnje. U neposrednoj blizini stana se nalazi škola, vrtić, park, igralište, trgovina, restorani, kafići, banka, pošta i razni drugi sadržaji potrebni za život. S obzirom na zanimljivu lokaciju i mogućnosti gradnje, zemljište predstavlja idealnu priliku za investiciju u gradnju kuće ili manje stambene zgrade.
Istra, Umag Prodaje se prostrano građevinsko zemljište za investiciju u Umagu. Površina zemljišta iznosi 6110 m2. Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni. Namjena zemljišta je gospodarska, proizvodno-poslovna. Zemljište je prilično ravno. Sva potrebna infrastruktura nalazi se na cesti, odmah do samog zemljišta. Do zemljišta vodi uređeni pristupni i asfaltirani put. Iskazana cijena je cijena sa PDV-om. Zemljište je udaljeno 2 km od centra Umaga i mora. U blizini zemljišta se nalazi glavna cesta, trgovina, restorani, kafići i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o prostranom zemljištu u industrijskoj zoni, zemljište predstavlja idealnu priliku za investiciju u razvoj posla.
Istra, Umag Prodaje se građevinsko zemljište sa projektom za izgradnju zgrade u Umagu. Površina zemljišta iznosi 715 m2. Zemljište je prilično ravno. Do zemljišta vodi uređeni pristupni put. Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji, na rubu građevinske zone. Uz zemljište prodaje se i projekt za izgradnju zgrade. Zgrada bi se prostirala kroz prizemlje, 1.kat i 2.kat, a imala bi 6 stanova. Sa katova bi se pružao pogled na more. Sukladno samom projektu, planiranu zgradu bi odlikovala moderna arhitektura. U tijeku je ishodovanje građevinske dozvole. Iskazana cijena je cijena sa PDV-om. Zemljište se nalazi na traženoj lokaciji, udaljenoj svega 900 m od mora i 1.5 km od centra Umaga. U blizini zemljišta se nalaze biciklističke staze, šetnice, restorani, kafići, igralište, park, trgovina i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o zemljištu sa projektom na atraktivnoj lokaciji, ovo zemljište predstavlja idealnu priliku za investiciju u gradnju moderne stambene zgrade.
Istra, Umag Prodaje se građevinsko zemljište sa projektom za izgradnju vile u Umagu. Površina zemljišta iznosi 480 m2. Zemljište je prilično ravno. Do zemljišta vodi uređeni i asfaltirani pristupni put. Uz zemljište prodaje se i projekt za izgradnju vile. Vila se prostire na 3 etaže (prizemlje, 1.kat i 2.kat). U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom te terasa s koje se izlazi na vrt s bazenom i sunčalištem. Na 1.katu se nalaze 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, balkon te tehnička soba. Na 2.katu se nalaze 2 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom te velika terasa s koje se pruža pogled na more. Sukladno samom projektu, planiranu vilu bi odlikovala moderna arhitektura. U tijeku je ishodovanje građevinske dozvole. Iskazana cijena je cijena sa PDV-om. Zemljište se nalazi na traženoj lokaciji, udaljenoj svega 900 m od mora i 1.5 km od centra Umaga. U blizini zemljišta se nalaze biciklističke staze, šetnice, restorani, kafići, igralište, park, trgovina i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o zemljištu sa projektom na atraktivnoj lokaciji, ovo zemljište predstavlja idealnu priliku za investiciju u gradnju vile za odmor.
Istra, Buje okolica, Oprtalj okolica Prodaje se prostrano građevinsko zemljište nedaleko od Buja. Površina građevinskog zemljišta iznosi 3836 m2. Zemljište je cijelo u građevinskoj zoni. Namjena zemljišta je stambena. Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini, odmah do prve kuće udaljene 50-ak metara. Sa zemljišta se pruža otvoreni pogled na zelene brežuljke. Do zemljišta vodi ucrtani i asfaltirani pristupni put. Zemljište se nalazi u malom istarskom mjestu udaljenom 7 km od Oprtlja, 8 km od Motovuna i 15 km od Buja. Plaže su udaljene 20 km. U blizini zemljišta se nalaze brojni poznati restorani, agroturizmi, vinarije, trgovina, biciklističke staze, šetnice i mnogi drugi sadržaji. S obzirom na lokaciju i površinu, zemljište je idealno za investiciju u gradnju kuće za odmor i turistički najam, ali i za izgradnju kuće za miran obiteljski život na lijepoj lokaciji.
Istra, Buje okolica, Oprtalj okolica Prodaje se građevinsko zemljište sa otvorenim pogledom nedaleko od Buja. Površina građevinskog zemljišta iznosi 2885 m2. Zemljište je cijelo u građevinskoj zoni. Namjena zemljišta je stambena. Sva potrebna infrastruktura se nalazi u blizini, odmah do prve kuće udaljene 50-ak metara. Sa zemljišta se pruža otvoreni pogled na zelene brežuljke. Do zemljišta vodi ucrtani i asfaltirani pristupni put. Zemljište se nalazi u malom istarskom mjestu udaljenom, 7 km od Oprtlja, 8 km od Motovuna i 15 km od Buja. Plaže su udaljene 20 km. U blizini zemljišta se nalaze brojni poznati restorani, agroturizmi, vinarije, trgovina, biciklističke staze, šetnice i mnogi drugi sadržaji. S obzirom na lokaciju i površinu, zemljište je idealno za investiciju u gradnju kuće za odmor i turistički najam, ali i za izgradnju kuće za miran obiteljski život na lijepoj lokaciji.
Istra, Umag okolica Prodaje se građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji 600 m od mora u okolici Umaga. Površina zemljišta iznosi 1225 m2. Zemljište se cijelo nalazi u građevinskoj zoni, a namjena zemljišta je stambena. Zemljište je lijepog pravilnog oblika. Konfiguracija zemljišta je odlična, s obzirom da je zemljište prilično ravno i ne zahtijeva složene radove prije početka gradnje. Sva potrebna infrastruktura se nalazi praktički odmah do samog zemljišta. Do zemljišta postoji asfaltirani pristupni put. Zemljište se nalazi na vrlo traženoj lokaciji, udaljenoj svega 600 m od lijepih i uređenih plaža. Centar Umaga je udaljen svega nekoliko minuta vožnje. U blizini zemljišta se nalaze restorani, kafići, šetnice, biciklističke staze, park i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o građevinskom zemljištu na atraktivnoj lokaciji blizu mora, zemljište je idealno za izgradnju kuće za odmor ili za izgradnju kuće za miran obiteljski život blizu Umaga.
Istra, Novigrad Prodaje se građevinsko zemljište sa pogledom na more u Novigradu. Površina zemljišta iznosi 760 m2. Zemljište je lijepog pravokutnog oblika. Teren je ravan. Zemljište je stambene namjene, a za zemljište postoji i izrađen idejni projekt za izgradnju moderne vile sa bazenom. Sa zemljišta se pruža pogled na more i centar Novigrada. Sva potrebna infrastruktura se nalazi praktički odmah do samog zemljišta. Do zemljišta postoji pristupni put. Zemljište se nalazi na atraktivnoj lokaciji udaljenoj svega 800m od centra Novigrada te lijepih i uređenih plaža. U blizini zemljišta se još nalaze šetnice, biciklističke staze, park, trgovine, kafići, restorani, škola, vrtić, sportska dvorana, igralište i razni drugi sadržaji. S obzirom da se radi o zemljištu sa velikim potencijalom na atraktivnoj lokaciji, zemljište je idealno za izgradnju kuće za odmor ili kuće za cjelogodišnje stanovanje.
Istra, Buje okolica, Grožnjan okolica Prodaje se građevinsko zemljište idealno za investiciju u okolici Buja. Zemljište je cijelo građevinsko, a površina zemljišta iznosi 1186 m2. Zemljište je lijepog, pravilnog oblika, a namjena zemljišta je stambena. Teren je relativno ravan, sa vrlo blagim padom. Sva potrebna infrastruktura se nalazi pored samog zemljišta. Asfaltirani put se nalazi svega 50 m od zemljišta. Zemljište se nalazi u malom i mirnom mjestu udaljenom 7 km od Grožnjana i 11 km od Buja. Plaže su udaljene 20 km. U blizini zemljišta se nalaze restorani, agroturizmi, vinarije, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. S obzirom na mirnu lokaciju te blizinu raznih sadržaja, zemljište je idealno kao investicija u turizam i gradnju kuće za odmor, ali i za obiteljski život.
Istra, Buje okolica, Grožnjan okolica Prodaje se građevinsko zemljište sa potencijalom u okolici Buja. Zemljište je cijelo građevinsko, a površina zemljišta iznosi 1000 m2. Zemljište je lijepog, pravilnog oblika, a namjena zemljišta je stambena. Teren je relativno ravan, sa vrlo blagim padom. Sva potrebna infrastruktura se nalazi pored samog zemljišta. Asfaltirani put se nalazi svega 50 m od zemljišta. Zemljište se nalazi u malom i mirnom mjestu udaljenom 7 km od Grožnjana i 11 km Buja. Plaže su udaljene 20 km. U blizini zemljišta se nalaze restorani, agroturizmi, vinarije, šetnice, biciklističke staze i razni drugi sadržaji. S obzirom na mirnu lokaciju te blizinu raznih sadržaja, zemljište je idealno kao investicija u turizam i gradnju kuće za odmor, ali i za obiteljski život.
Istra, Novigrad Prodaje se lijepo održavani maslinik u Novigradu. Površina maslinika iznosi 1799 m2. Zemljište je lijepog pravokutnog oblika. Na zemljištu se nalazi 50 stabala maslina. Pored maslina se nalazi i ucrtana kućica, koja može poslužiti kao spremište alata. Na zemljištu je sprovedena voda, što svakako olakšava bavljenje raznim poljoprivrednim aktivnostima. Struja se nalazi odmah do prve kuće koja je udaljena svega 80m. Do zemljišta vodi ucrtani pristupni put. Maslinik se nalazi na jako dobroj lokaciji, udaljenoj svega 1.2 km od centra Novigrada i mora. U blizini maslinika se još nalazi cesta, trgovine, šuma, park, šetnice i drugi sadržaji. S obzirom da se radi o održavanom masliniku na pristupačnoj lokaciji, ovaj maslinik može biti idealna prilika za investiciju u razvoj poljoprivrednog posla sa maslinama.
© 2024 NEKRETNINE1.PRO
Web by: NEON STUDIO | Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.