Uvjeti korištenja

R4 INVEST d.o.o čini podatke sadržane na ovoj web stranici dostupne javnosti isključivo u informativne i promotivne svrhe te kontinuirano radi na osiguranju točnost i redovitosti ažuriranja objavljenih informacija.

R4 INVEST d.o.o. nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjena informacija, moguće su pogreške. R4 INVEST d.o.o. pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez najave.

Iz tog razloga naglašavamo da su sve objavljene informacije isključivo informativnog i promotivnog značaja, a za sve druge svrhe potrebno se obratiti direktno R4 INVEST d.o.o putem e-pošte: info@spectrum-realestate.eu ili na broj mobitela: 0919559811, gdje se mogu dobiti savjeti prilagođeni vašoj konkretnoj situaciji ili potrebi.

Informacije dostupne na web stranici www.spectrum-realestate.eu ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako web stranicu www.spectrum-realestate.eu i R4 INVEST d.o.o. ne smatrate odgovornima za neostvarenje vaših očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.


IZJAVA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA

Kolačići u vašem pregledniku omogućuju nam da osiguramo rad svih funkcija internetske stranice, da određene sadržaje prilagodimo posebno za vas i analizom posjeta stalno poboljšavamo internetsku stranicu. Osim toga, možete odlučiti da ne dopustite korištenje kolačića. U tom slučaju internetska stranica u vašem pregledniku neće učitati nijedan trajni kolačić osim vlastitih kolačića kojima analiziramo posjećenost internetske stranice te kolačića koji vam omogućuju da putem internetske stranice obavite rezervaciju. Ali time vam ne možemo jamčiti da ćete internetsku stranicu moći upotrebljavati u cijelosti. Internetska stranica upotrebljava elemente drugih ponuđača koji također koriste kolačiće.